Важливо Волинь Новини

Обережно фейк! Чому Луцький міський голова Ігор Поліщук поширює неправдиву інформацію?

Проблема неприємних запахів ось уже котрий рік дошкуляє лучананам, однак у чому причина цих “ароматів” достеменно невідомо. Але як тільки у місті з’являється сморід, у чиновників Луцької міської ради вже є заготовлена версія – у всьому винен Гнідавський цукровий завод та БіоПек, хоча жодних фактів, які підтверджують вину цих підприємств так і не надали, а навіщо…

Нещодавно в інтерв’ю Суспільному Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що буцімто зі слів колишнього еколога Гнідавського цукрового заводу, причиною смороду був збій технологічного процесу та скид мелясної барди.

Цитата з інтерв’ю Луцького міського голови Ігоря Поліщука:

“На початку літа цього року, за інформацією від колишнього еколога, відбувся збій технологічного процесу — знову відбувся злив мелясної барди в ці відстійники. Внаслідок цього дуже посилилися неприємні запахи”, — каже міський голова.

Журналістам видання Волинь infa вдалося знайти і поспілкуватися з тим самим колишнім екологом підприємства Анатолієм Мосійчуком. Однак, чоловік каже, що ніхто до нього не звертався з цього приводу і він не давав жодних коментарів.

“Я можу сказати тільки те, що до мене з проханням щось коментувати ніхто не звертався, і я з цього приводу жодних коментарів не давав”, – каже чоловік.

https://www.youtube.com/shorts/s1tj2ifuKNA

То ж чому Луцький міський голова продовжує поширювати подібні фейки, він робить це свідомо чи підлеглі вводять його в оману? Питання, яка досі залишається без відповіді.