Важливо Волинь Новини

Відомий боксер на псевдо «Сонік»: що відомо про полеглого на війні випускника Волинського військового ліцею

Як стало відомо, під час бойового завдання загинув боксер з Рівного Андрій Огородник на псевдо «Сонік». До слова, Андрій Огородник –  випускник Волинського обласного військового ліцею 2016 року, який протистояв агресору, перебуваючи на службі в Центрі спеціальних операцій «А» СБУ.

 

Як повідомляє Федерації боксу України, загиблий був майстром спорту, чемпіоном Кубка України та входив до складу національної збірної України, передає Рівне Вечірнє.

Майстер спорту України, чемпіон Кубка України, член національної збірної України з боксу загинув під час виконання бойового завдання, – уточнює президент Рівненського обласного осередку ФБУ”, – Володимир Соколовський.

Андрій займався боксом у Рівному, уточнює ICTV. Особливо успішним для Огородника видався 2018 рік, коли він і виграв національний Кубок у категорії до 52 кг і став бронзовим призером чемпіонат України серед чоловіків до 22 років, який проходив у Маріуполі.

Під час повномасштабної війни з Росією боксер протистояв агресору, перебуваючи на службі Центру спеціальних операцій “А”. Бійці ЦСО “А”, відомого як “Альфа”, виконують завдан­ня малими групами на всіх напрямках бойових дій.