Волинь Новини

Любешівська селищна рада виділила майже сім мільйонів гривень на капітальний ремонт та облаштування операційного блоку лікарні

Фінансування селищна рада здійснювала декількома траншами від початку поточного року: майже шість мільйонів гривень було спрямовано на придбання медичної апаратури та близько одного мільйона гривень – на проведення капітального ремонту операційного блоку лікарні. 

Любешівська селищна рада виділила майже сім мільйонів гривень на капітальний ремонт та облаштування операційного блоку Любешівської багатопрофільної лікарні. Про це повідомляється на сайті громади.

Як результат – капітальний ремонт та облаштування операційного блоку Любешівської багатопрофільної лікарні. Таке оновлення операційної стало можливим завдяки фінансуванню селищної ради, а також старанням дирекції лікарні, зокрема, вчасним освоєнням виділених закладу коштів.

Отож власними силами, без додаткових державних надходжень, любешівська громада спромоглася облаштувати вкрай необхідну для лікарні операційну, тим самим  покращити надання медичних послуг в медзакладі.