Волинь Новини

Сенкевичівка: на благодійному заході зібрали понад 37 тисяч гривень

Уже другий місяць поспіль, майже щовихідних, у Городищенській громаді триває марафон благодійних акцій на підтримку ЗСУ.

Одна із таких відбулася у Сенкевичівці у неділю, 10 вересня. Про це повідомили на сайті Городищенської громади.

«Разом до перемоги» – саме таку назву мав патріотичний кулінарно-мистецький захід, який розпочався спільним виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання за загиблими воїнами.

У патріотичній концертній програмі взяли участь учні та викладачі Сенкевичівської мистецької школи, місцеві аматори та жителі громади.

 

Також у плані заходів були:

– виставка картин художника Володимира Яницького. Володимир разом зі своєю дружиною Ганною забавляли наймолодших, працюючи із ними у творчій майстерні.

 

– патріотичний аквагрим і різноманітні розваги для дітлахів;

– благодійний ярмарок виробів ручної роботи, прикрас і домашніх смаколиків.

Місцеві господині та господарі частували всіх бажаючих солодощами, фаст-фудом, юшкою, кулішем і іншим.

Також відвідувачі благодійного дійства мали нагоду зазнімкуватися біля тематично оформленої фотозони.

«Проведення таких заходів стало в нашій громаді доброю традицією. Подібного роду акції гуртують людей та наближають нашу Перемогу», – зазначила у вітальному слові голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк.

Завершився мистецький захід під звуки духового оркестру та благодійним аукціоном авторської еко-торбинки з логотипом Городищенської громади, яскравих фарб якій додав художник Володимир Яницький.

Спільними зусиллями всіх присутніх зібрали 37 775 гривень.