Важливо Волинь Новини

Задля перемоги: луцький підприємець продовжує підтримувати українських захисників

Всіляко допомагати українській армії — обов’язок кожного українця, адже саме так ми спільними зусиллями наближаємо перемогу. А тому повинні робити усе для наших хоробрих захисників та захисниць, які ризикують власними життями задля нашої безпеки та України!

То ж допоки чиновники та мери займаються бюрократією, луцькі підприємці, такі як Леонід Джулінський постійно відгукуються на прохання військових про допомогу, адже розуміють, що тільки разом можна здобути перемогу. Проявивши ініціативу Леонід Джулінський цього разу купив такий необхідний дрон та передав його нашому захисникові Олександру Блажиєвському.
До слова, така допомога армії від цього молодого підприємця є постійною – це і автомобілі, антидронові рушниці і багато інших речей, які так необхідні нашим захисникам.

“Ми не робимо це для якогось піару чи власної вигоди, нам це не потрібно, а лише власним прикладом заохочуємо інших допомвгати нашій армії. Підтримувати захисників ми почали від початку повномастабного вторгнення і будемо робити це до нашої перемоги. Головне – зберегти життя наших Героїв, тому відправляємо на фронт найнеобхідніше”, – розповідає Леонід.

У суспільстві активно поширюються чутки, що більшість українців втомилися від війни, що в них більше немає бажання та сил допомагати країні та армії. Проте насправді це все — лише чутки, за допомогою яких ворог намагається деморалізувати суспільство. Адже психоемоційна втома та небажання боротися за мирне та незалежне майбутнє — це зовсім не про одне й те ж саме.

«Люди на передовій бачать смерть та очі ворога. Ми тут, слава Богу, цього не бачимо, тому мусимо допомагати, а як інакше? Ми не втомилися і не втомимося, люди не втомилися, бізнес не залишається осторонь», – переконаний підприємець.

До слова, таких підприємців як Леонід Джулінський у Луцьку багато, то ж вони закликають консолідуватися, “взяти волю в кулак” і разом йти до перемоги!