Волинь Новини

Блогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривень

Нещодавно блогерка та донька ексдепутата Луцької міськради, бізнесмена Олега Чернецького Валерія Чернецька вийшла заміж за фіналіста шоу «Холостячка-2» відомого психолога та блогера Романа Свечкоренка.

Пара зробила два окремі весілля, щоб усім гостям було комфортно. Одне з них провели на Житомирщині, а інше – в Луцькупише Таблоїд Волині.

Як стало відомо, перше святкування обійшлося закоханим у понад мільйон гривень.

Валерія поділилася фото цього весілля на своїй сторінці в інстаграмі.

«Наша історія не закінчується, вона тільки починається! Хочемо подякувати нашій аудиторії. Ви написали нам стільки теплих слів.. кожне ваше повідомлення – в саме серденько.

Дякуємо нашим прекрасним гостям, без вас наше весілля не було б таким яскравим! Гості у яких не вийшло, ми вас теж любимо і обіцяємо запросити на інші події нашого життя. Наприклад народження нашої першої дитинки.. » – написала лучанка.

Блогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривеньБлогерка й донька бізнесмена з Луцька поділилася фото весілля за понад мільйон гривень

 

Читайте також: