Волинь Новини

Тіло не знайшли: Захиснику з Волині Максиму Чикиді навіки 21 рік

Більшість волинян не знають про загибель ще одного нашого мужнього та молодого Героя, жителя села Видерти Камінь-Каширського району – 21-річного Максима Володимировича Чикиди.

Герой народився 25 вересня 2000 року. Тіло захисника не повертали до рідної Батьківщини. Про це повідомили у спільноті «Підслухано Камінь», – пише ВСН.

Лейтенант Максим Чикида був командиром 2 мінометної батареї 3 механізованого батальйону. Із 21 квітня 2022 близько року вважався «безвісти зниклим», після року, із травня 2023 визнаний загиблим після пошуків та розслідування.

«Смерть Максима – це не тільки біль родини, це біль усіх жителів району, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. На жаль, війна забирає найкращих. На жаль, ціна майбутнього наших дітей – це тисячі життів наших захисників, які зі зброєю в руках захищають нашу землю. Висловлюємо сердечні співчуття родині Максима Володимировича. Герої назавжди у серцях та пам’яті всіх українців!», – повідомили у спільноті.