Волинь Новини

Бабуся з Волині збирає мільйонні перегляди у відомій соцмережі

Зірка Тіктоку — так називають односельці шістдесятирічну блогерку Валентину Триндюк із села Бузаки.

Відеоролики з участю баби Валі в соцмедійному застосунку зажили мегапопулярності. У її профілі — відео про повсякденне життя, господарські будні сільської трудівниці. А ще жінка ділиться рецептами української кухні, показує, як приймає гостей, їздить на шопінг до райцентру та відпускає дотепні жарти, – повідомляє газета “Полісся“.

У житті пані Валентини є місце для танців та української пісні. Але найбільше приваблюють її підписників щирі, непідробні емоції та незгасна усмішка на обличчі. Впізнавана блогерка стала активною на просторах мультимедійної платформи завдяки своїй онуці Раїсі Батурі. Дебютне відео Рая зафільмувала минулого року у день, коли всією родиною збирали врожай картоплі.

“Бабуся нині проживає сама, тож ці знімання піднімають їй настрій та насамперед є своєрідною розвагою, — розповідає онука історію популярності бабусі. — Якраз на той час модним трендом для блогерів було, власне, знімання процесу збору врожаю картоплі. Я закинула цей відеофайл з хештегом Баба Валя (# Баба Валя) і він за лічені години набрав 20 тисяч переглядів, а з ними посипався шквал позитивних коментарів. Люди активно почали підписуватися на нову користувачку. На шалений успіх ми не сподівалися, але цікавість поспостерігати, а що ж буде далі, взяла гору, тож продовжили створювати відеохроніки із життя бабусі. Вона має веселу вдачу, тож сприймає усі мої жартівливі пропозиції щодо створення контенту. У результаті наші спільні сюжети почали набирати мільйони переглядів. Люди цікавились, коли вже будемо записувати прямі ефіри із запитаннями та коментарями наживо. Найбільше вподобайок набирають ті відео, що зняті спонтанно, коли бабуся не бачить камери. Тепер ролики з нею досягають набагато більшої популярності, аніж мої особисті”, — каже Раїса.