Волинь Новини

Тато тепер на небі з ангелами молиться за нас»: попрощалися із загиблим Героєм з Луцького району Василем Ківінським

В Олицькій громаді Луцького району попрощалися із 45-річним Героєм Василем Ківінським. Полеглого воїна поховали на Рівненщині.

Героя провели в останню путь у четвер, 31 серпня 2023 року. Про це написала Vika Schmatjuk на своїй сторінці у фейсбуці.

Василь Ківінський загинув внаслідок ворожого обстрілу 20 серпня під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій щодо захисту територіальної цілісності України, в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. У нього залишилася дружина і маленька донечка.

«Вічна пам’ять Герою….Маленька донечка Любця зустріла нас словами:

– Слава Богу, а, що ви всі прийшли мого тата зустрічати?

– Так, він тепер на небі з ангелами за нас молиться  він Герой України

– Ага, я знаю, я теж буду квіти розкладати для тата…

Вічна пам’ять Герою, терпіння, здоров’я родині, сильній духом дружині Тетяні та маленькій донечці Любочці. Молимося всі. Вічна пам’ять і Царство Небесне загиблому воїну-захиснику Василеві Ківінському і всім загиблим захисникам. Співчуття рідним, близьким», – йдеться у дописі.

Редакція Волинь infa висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

«Тато тепер на небі з ангелами молиться за нас»: попрощалися із загиблим Героєм з Луцького району Василем Ківінським«Тато тепер на небі з ангелами молиться за нас»: попрощалися із загиблим Героєм з Луцького району Василем Ківінським