Волинь Новини

Тиждень не дожив до 24-річчя: у лікарні помер захисник із Волині, який отримав тяжке поранення на фронті. Фото

олинь через війну з російським агресором втратила ще одного свого захисника – молодого кулеметника ЗСУ Олександра Дмітрієва. Воїн помер 28 серпня у лікарні від тяжких поранень, отриманих у боях на Запорізькому напрямку.

Життя Героя зупинилося за тиждень до його 24-річчя. Трагічну звістку повідомила Горохівська міська рада (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Олександр народився 7 вересня 1999 року в селі Вільхівка Луцького району. У громаді зазначають, що він був добрим, щирим та вірним рідному краю.

Із перших днів повномасштабного вторгнення парубок потрапив на військову службу кулеметником третього стрілецького відділення першого стрілецького взводу першої стрілецької роти.

Тиждень не дожив до 24-річчя: у лікарні помер захисник із Волині, який отримав тяжке поранення на фронті. Фото

“Веселий, життєрадісний Олександр легко йшов на контакт з людьми, був дуже комунікабельним, любив спілкуватися”, – йдеться у повідомленні.

28 серпня під час виконання бойового завдання 23-річний воїн отримав поранення під час ворожого обстрілу з ПТРК в районі населеного пункту П’ятихатки Василівського району Запорізької області.

На жаль, не приходячи у свідомість, того ж дня він помер у лікарні внаслідок несумісних із життям травм. Із найрідніших у захисника залишилися лише брати.

У четвер, 31 серпня, Горохівська громада проведе Героя в останню земну дорогу від рідного дому. Відспівають Олександра Дмітрієва у храмі Покрови Пресвятої Богородиці та поховають на місцевому кладовищі. У громаді оголошено триденну жалобу.