Волинь Новини

У Луцьку голосуватимуть за Лебіговича

У восьми містах України, зокрема і в Луцьку відбудеться «голосування» за Лебіговича, – пише ВСН.

В Україні користувачі тіктоку висувають на майбутню посаду президента України блогера Михайла Лебігу. В соцмережах з’явилося сотні мемів на цю тему. Насправді Михайло Лебіга – популярний блогер, який завдяки своїм стримам на платформі Твіч збирає мільйони гривень для підтримки ЗСУ.

За словами самого блогера, «голосуй за Лебіговича» – це «прикол, який вийшов за рамки» і він ніколи не піде в депутати, чи у президенти. Проте блогер вирішив цей мем направити в правильне русло». 3 вересня Лебігович разом з фондом «Повернись живим» роблять незвичайні вибори.

«Ваш один голос – це 100 гривень, які ви зможете скласти, прийти і кинути в баночку. Виборчі дільниці будуть в восьми містах України. І якщо ви живете в них, приходьте локально, робіть плакати, лозунги, агітацію, 100 гривень і віддавайте свій голос за Лебіговича. Для всіх інших ми зробимо банку і ви зможете віддати свій голос за Лебіговича онлайн», – йдеться у відео.

Отож усіх українців запрошують 3 вересня з 16 до 20.00 на виборчі дільниці у своєму місті: Київ, Дніпро, Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Хмельницький, Луцьк, Тернопіль.

У Луцьку голосування відбудеться у Cafe de Vino, що на вулиці Івана Франка, 61. Під час повітряних тривог голосування припиняється.

«Для всіх інших буде можливість проголосувати онлайн. Під час повітряних тривог голосування припиняється. А тепер розносіть це відео ще сильніше, чим ви розносили оце до цього. Голосуй за Лебіговича, бо Лебігович – це прикол», – сказав блогер.