Волинь Новини

На Волині водій розсипав кукурудзу на шосе до Ягодина

Суддя Любомльського районного суду Волинської області розглянув направлений Відділом організації несення служби в місті Ковель Управління патрульної поліції у Волинській області ДПП Протокол про притягнення до адміністративної відповідальності водія ТОВ «П`ятидні».

Про це стало відомо з постанови суду, передає Район. Любомль.

Водій 23 липня о 09:29 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин 488 км керуючи автопоїздом у складі тягача Scania G400 з напівпричепом Schmitz Ski 24, здійснював перевезення кукурудзи насипом та не проконтролював під час руху надійність розташування і кріплення вантажу для запобігання його падіння, в наслідок чого відбулося падіння вантажу кукурудзи з кузова напівпричепа на проїзду частину автомобільної дороги та забруднення дорожнього покриття, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.139 КУпАП.

В судовому засіданні водій вину визнав, вказав, що падіння кукурудзи сталося внаслідок здійснення маневру за для уникнення наїзду на дитину, яка рухалася біля дороги. Дорожню частину після падіння вантажу прибрав.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення та оштрафував на 340 гривень.

Також в користь держави потрібно сплатити 536 гривень судового збору.

Постанова протягом десяти днів з дня її винесення може бути оскаржена в апеляційному порядку до Волинського апеляційного суду через Любомльський районний суд.