Волинь Новини

Мати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом Шавлюком

У четвер, 24 серпня, на Львівщині попрощалися із колишнім гравцем волинського футбольного клубу Романом Шавлюком, який загинув на війні.

Про це повідомляє Сокальська міська рада.

Немає більшого горя, ніж коли матір хоронить свого найдорожчого сина. Материнське серце переживало за Романа, матір щодня молилася і чекала його вдома з перемогою. А довелося зустрічати в домовині.

Неможливо дивитися на сльози коханої, яка втратила свого найдорожчого, з яким мали спільні плани на життя, мріяли одружитися, народити дітей у вільній Україні.

Гірко оплакувала свого брата сестра Руслана, адже він був мужнім воїном, захищав свою Батьківщину, а рука окупанта обірвала його життя.

Гіркі сльози, відчай, розпач охоплювали кожного, хто прийшов сьогодні попрощатися з Романом, адже він був справжнім Патріотом, Захисником, в перші дні війни повернувся із Польщі та добровольцем пішов захищати Україну. Відтепер йому назавжди 26…

 

Мати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом ШавлюкомМати чекала з перемогою, а зустріла в домовині: попрощалися із ексфутболістом волинського клубу Романом Шавлюком

 

Герой Роман Шавлюк – житель села Тудорковичі Сокальської громади, який довгий час був гравцем ФК «Литовеж» та став справжнім другом для багатьох жителів Литовезької територіальної громади.

Він від початку війни захищав наш спокій.

Всі друзі і знайомі запам’ятали Рому, як доброго і веселого хлопця, який любив життя і завжди приходив на допомогу.