Волинь Новини

Волинянам у двір власного будинку кинули «коктейлі Молотова»: що відомо

На вулиці 8 Березня в Ківерцях стався інцидент. Увечері два дні тому невідомі особи на одне з приватних обійсть кинули пляшки із запальною сумішшю. На щастя, обійшлося без постраждалих і без матеріальної шкоди – загорілася лише незначна ділянка з травою.

Хто це міг зробити, ні мешканці будинку, ні сусіди не знають, інформують Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Як розповіли місцеві, на подвір’я вкинули дві пляшки з сумішшю, схожою до «коктейлю Молотова». Однак хто це зробив, ніхто не бачив.

«Одна пляшка на подвір’ї загорілася. А одна розбилася, але не загорілася», – сказав мешканець обійстя, на яке кинули пляшки.

Він зазначив, що напередодні жодних конфліктів ні з ким не мав.

Хто кинув до обійстя запальну суміш, нині встановлюють поліцейські.

«Невідомі кинули на подвір’я будинку пляшку з займистою речовиною. Вона загорілася й відразу потухла. Будинок не пошкоджено. Ніхто з людей не постраждав. Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганства. Перевірка триває. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення винних осіб», – прокоментував головний спеціаліст сектору комунікації ГУНП у Волинській області Олег Плазовський.