Волинь Новини

Відомий волинський футболіст знявся у фільмі

Відомий футболіст з Луцька Артем Федецький разом із ще однією зіркою футболу Артемом Мілевським з’являться в українському фільмі «Довбуш».

У стрічці йдеться про історичну постать Олексія Довбощука, знаного як Довбуш. Епізодичні ролі зіграли також футболісти Артем Федецький та Артем Мілевський

Кумедний промо ролик до фільму зірки футболи опублікували у своїх Instagram. Також вони прикріпили посилання на трейлер до стрічки.

Артем Федецький закінчив свою професійну кар’єру в січні 2022 року у клубі «Вотранс» Луцьк. На його рахунку 53 гри та 2 голи за збірну України.

Нагадаємо, 22 серпня в обласному центрі Волині відбудеться допрем’єрний показ українського художнього повнометражного фільму «Довбуш». Напередодні старту прокату в Україні фільм у Луцьку представлятимуть його творці: відомий український режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий, виконавець головної чоловічої ролі Сергій Стрельников та інші.

«Довбуш» – це пригодницько-історична стрічка, що оповідає легенду про однойменного карпатського опришка, який боровся за свободу своєї землі, волю та справедливість на ній. Олекса Довбуш, ватажок карпатських повстанців-опришків, є втіленням архетипу українця із почуттям власної гідності, який не є войовничим за своєю природою і понад усе мріє про мирне, вільне та щасливе життя на своїй землі. Та коли вороги зазіхають на його свободу, він готовий пожертвувати усім і зі зброєю в руках захистити гідність свою, свого народу і свою любов.

Фільм має багато унікальних особливостей. Це наймасштабніша українська стрічка на сьогодні за кількістю задіяних акторів масових сцен, каскадерів, реконструкторів, локацій. Знімання захопили майже усю Західну Україну: знімали в Карпатах, Тернопільський області та Києві, побудували багато дуже складних декорацій. Було відновлено зброю, багато реквізиту та велику кількість костюмів.