Волинь Новини

Громада хоронить третього Героя за тиждень: на Волині навколішки зустріли тіло 24-річного воїна Володимира Кондратюка. Відео

У Колодяжненській громаді Ковельського району навколішки і зі встеленою квітами дорогою зустріли 24-річного Героя Володимира Кондратюка.

Герой навіки повернувся додому у середу. 9 серпня. Про це повідомили у Колодяжненській громаді, – пише ВСН.

Нагадаємо, солдат, навідник механізованого відділення Володимир Кондратюк помер 6 серпня у військовому шпиталі Запоріжжя від поранень, отриманих під час захисту Батьківщини.

Жителі сіл Уховецьк, Кричевичі, Ломачанка живим коридором зустрічали загиблого на війні Героя Володимира Кондратюка. Встелили квітами останній земний шлях до рідної домівки… Нехай душа захисника знайде вічний спочинок на Небесах! Чин похорону відбудеться 10 серпня.

Нагадаємо, 4 серпня у Колодяжненській громаді попрощалися із навідником першого єгерського батальйону, солдатом Віктором Олькевичем, який загинув при виконанні бойового завдання із захисту України на Харківщині.

5 серпня у Колодяжненській громаді Ковельського району навколішки і з встеленою квітами дорогою зустріли полеглого 33-річного командира відділення мотопіхотного батальйону, молодшого сержанта Олександра Ющика.