Волинь Новини

Бійка на озері Пісочне: постраждалі та дебошири написали зустрічні заяви

П’яні молодики влаштували бійку біля озера Пісочне Шацької громади. Очевидці кажуть, що троє юнаків побили людей. Відео події нещодавно завірусилося в соціальних мережах. Сам інцидент стався 22 липня на території одного з готелів.

Поліція вже завершує розслідування нашумілого скандалу, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Троє молодиків приїхали до озера з Ковеля. Усім приблизно по 19 років. Правоохоронці кажуть, що юнаки були п’яні, поводили себе зухвало в громадському місці й побили людей. Усе нібито почалося з конфлікту між відпочивальниками.

«Сидів один із відвідувачів за столиком, заходив інший із компанії цих молодиків і нібито один одному показали чи непристойні жести, чи сказали якусь словесну образу. Хлопець підійшов і вдарив того, який сидів за столом. А вже потім за нього вступилися батьки. Цей чоловік побив, вдарив, наніс тілесні ушкодження батькам, а потім працівнику відпочинкового комплексу», – прокоментувала речниця ГУ НП Волині Ольга Бузулук.

Очевидці кажуть, що юнаки згодом стали тікати. За неофіційною інформацією, вони нібито займаються боксом.

На місце події приїхали медики.

«О 21:20 надійшло звернення з приводу побиття. По приїзду бригади було двоє осіб, які постраждали. Перша особа з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, забійні садна голови. Відмовилася від госпіталізації. І ще одна особа з забійною гематомою передньої стінки живота. Також відмовилася від госпіталізації», – зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік.

Трьох молодиків затримали правоохоронці. Кажуть, була ще й злісна непокора поліцейським. На дебоширів п’ятеро людей написали заяви. Відкрито кримінальне провадження, їм загрожує ув’язнення.

«Хуліганство, вчинене групою осіб. Допитані абсолютно всі свідки, очевидці. З дня на день їм трьом планується оголошення підозри. Можливо, навіть буде перекваліфікація з частини другої на частину третю. Залежно від того, яка це частину, буде вирішуватися і те, що їм загрожуватиме: позбавлення волі терміном до чотирьох років чи до п’яти. Це вже на розсуд суду. Всі докази свідчать про те, що вони вчиняли ці хуліганські дії», – сказала Ольга Бузулук.

Самі ж молодики, кажуть правоохоронці, згодом написали зустрічні заяви в поліцію, що їх теж побили. Тож наразі відкрите ще одне кримінальне провадження. Слідчі ще раз перевіряють усі факти.