Новини

Ракетний удар по Покровську: кількість загиблих зросла, серед жертв – заступник начальника обласної ДСНС

Російська терористична армія в понеділок, 7 серпня, завдала ракетного удару по місту Покровськ на Донеччині. Станом на зараз відомо про 5 загиблих, серед жертв російських терористів – заступник начальника ДСНС України в Донецькій області. Станом на 21:50 відомо про 31 постраждалого.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає Молодий Буковинець.

Міністр повідомив, що станом на 21:20 внаслідок першого прильоту загинуло 4 та потерпіло 3 цивільних осіб.

“Під час повторного обстрілу загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області. Ще 4 рятувальників, 8 поліцейських та 3 цивільних травмовані. Наші герої першими прибули на місце обстрілу допомагати людям”, – заначив Клименко.

Станом на 21:50 7 серпня відомо про 31 постраждалого через ракетний удар по Покровську.

“Удари по Покровську: оновлені дані станом на 21:50. Кількість травмованих зросла до 31. З них – 19 працівників поліції, 5 рятувальників ДСНС та 1 дитина. Загинуло 5 осіб. Триває розбирання завалів”, – наголосив Ігор Клименко.

Станом на 22:00 голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що серед загиблих через ракетні удари є військовий і двоє працівників ДСНС.

“Станом на 22:00 надійшла інформація про 5 загиблих і 14 поранених цивільних (серед поранених – 11-річна дитина). Крім того, відомо про двох загиблих працівників ДСНС та одного військового. Поранені 9 поліцейських, працівник місцевої адміністрації та військовий”, – повідомив він.

Станом на 23:00 начальник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк у коментарі “Суспільному” повідомив, що через російський обстріл уже загинуло 7 людей. Серед поранених двоє людей у тяжкому стані, їх доправили до лікарні у Дніпрі.

Оновлено (7:42): Голова ОВА Павло Кириленко уточнює, що серед загиблих – 5 цивільних, 1 працівник ДСНС, 1 – військовий.

“Серед поранених – 29 цивільних (у тому числі двоє дітей 2006 та 2012 року народження), 29 працівників поліції, 7 співробітників ДСНС та двоє військових”, – зауважує він.