Волинь Новини

Луцький мер вислухав проблеми містян

3 серпня, Луцький міський голова Ігор Поліщук провів черговий онлайн – прийом громадян з особистих питань. Про це повідомляє Луцька міська рада.

За допомогою сервісу відеотелефонії він поспілкувався із 17-ма жителями міської територіальної громади, які озвучили понад 20 звернень – як індивідуальних, так і колективних.

Найбільше звернень стосувалося благоустрою прибудинкових територій. Розуміючи труднощі воєнного часу, громадяни просили все таки знайти можливість покращити ситуацію у дворах, адже деякі не ремонтували з часу здачі будинків у експлуатацію.

Чимало дзвінків до міського голови торкалися теми оренди земельних ділянок. Крім того, жителі громади говорили про необхідність ремонту дорожнього покриття і тротуарів, клопотали про відкриття нового транспортного сполучення, підведення опалення та гарячого водопостачання, квартирні питання і матеріальну допомогу.

За результатами спілкування з жителями громади Ігор Поліщук дав доручення керівникам відповідних підрозділів і служб вивчити та за можливості оперативно вирішити порушені проблеми.