Волинь Новини

Доставили 20 тонн їжі: у Луцьку почали видавати продуктові набори

28 липня у Луцькому РАЦСі почали роздавати продуктові набори для людей, які опинились в складних життєвих обставинах. Як розповіла Суспільному керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, благодійники доставили 20 тонн їжі.

До продуктових наборів входять: крупи, консерви, томатна паста, тушковане м’ясо. Є в пакуванні також сіль, цукор та чай.

продуктові набори у Луцьку
Продуктові набори, які роздають лучанам. Фото: Суспільне Луцьк

Отримують допомогу жителі із Луцької громади, сім’ї у яких виховуються діти з інвалідністю, будуть запрошені сім’ї у яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування. Хочемо також запросити сім’ї, батьки яких нині захищають кордони нашої держави”, – додала Ліна Галан.

Лучанка Галина П’явка разом із батьком прийшли за гуманітарною допомогою.

В коробці продукти. Зараз це дуже дорого, не кожен може купити, не всім вистачає.Якщо фрукти, то дуже дорогі і овочі так само. Консерви”, – каже Галина.

Доставили 20 тонн їжі: у Луцьку почали видавати продуктові набори
Лучанка Галина П’явка з батьком. Фото: Суспільне Луцьк

Житель обласного центру Євген Шелестов отримує продуктові набори не вперше. “Крупи і м’ясне було. З голоду точно не помреш. Дякую усім нашим партнерам, бо за останні пів року ціни піднялися і гречка коштує, як в аптеці”, – додав лучанин.

Доставили 20 тонн їжі: у Луцьку почали видавати продуктові набори
Лучанин Євген Шелестов. Фото: Суспільне Луцьк

Загалом жителям громади планують роздати 1 280 продуктових наборів.