Важливо Волинь Новини

У бою з ворожим окупантом загинув волинянин. ФОТО.

Як стало відомо, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у Харківській області загинув 30-річний уродженець села Череваха Косько Сергій Анатолійович.Гірку новину повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк

 

“У громаді знову тяжка втрата. 16 липня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у Харківській області загинув 30-річний уродженець села Череваха Косько Сергій Анатолійович. У чорній тузі мама Любов Іванівна, дружина Вікторія Павлівна. Без батька залишилася півторарічна донечка. Добрий, щирий, життєрадісний – таким його назавжди запам’ятають односельчани, друзі, знайомі. Мужній захисник після одруження декілька років проживав у селищі Цумань. На початку березня 2022 року став на захист рідної Вітчизни.

Завтра, 19 липня, у пошані востаннє зустрічаємо нашого Воїна на рідній землі. Поховання відбудеться у четвер у Черевасі. Про деталі зустрічі траурного кортежу повідомлю згодом.
Клята війна забирає життя найкращих синів Маневиччини. Вічна та світла пам’ять Захиснику. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя!”, – йдеться у дописі.