Новини

Загроза вторгнення з Білорусі відсутня — Зеленський

Президент Володимир Зеленський за підсумками засідання Ставки Верховного Головнокомандувача заявив, що загроза вторгнення на територію України з Білорусі наразі відсутня.

Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

“З урахуванням даних розвідки та вжитих заходів загроза вторгнення з Білорусі – відсутня. Заслухав доповідь начальника ГУР МО Кирила Буданова”, — йдеться у дописі глави держави.

Також Зеленський повідомив, що заслухав доповіді командувачів Валерія Залужного, Олександра Сирського та Олександра Тарнавського щодо ситуації на фронті, оборони та просування ЗСУ.

Зеленський відзначив доповідь віцепрем’єра Олександра Кубракова щодо покращення логістики постачання. Президент окремо зауважив, що в Україні відбувається нарощування виробництва власної зброї, зокрема безпілотників.

“Нарощування власного виробництва, зокрема хороший результат щодо БПЛА. Нарощування обсягів ремонту. Доповіді Мінстратегпрому та командувача Гуляка”, — написав Зеленський.

Володимир Зеленський також заслухав доповіді щодо результатів перевірки готовності Сил оборони до виконання захисту північного кордону та атомних електростанцій України.