Волинь Новини

Після перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом Костючиком

У селі Дубечне на Волині попрощалися із загиблим Героєм Богданом Костючиком.

Як повідомили у Володимир-Волинській єпархії УПЦ , відспівали захисника в неділю, 2 липня.

«Мужній захисник поклав своє життя за мир і незалежність нашої держави у війні з російськими окупантами. Віддати шану оборонцю-земляку зібралися жителі громади, друзі, рідні, побратими», – йдеться у повідомленні.

Чин похорону очолив благочинний Кримненської округи прот. Сергій Никонюк у співслужінні священників округи. Відспівали захисника у Покровському храмі рідного села, поховали на місцевому кладовищі.

Нагадаємо,  інженер-енергетик філії «Ковельське лісове господарство» Богдан Костючик загинув на війні 28 червня. Потрапив під ворожий обстріл. 23 серпня Герою мало б виповнитися 40 років. Ще не встиг створити власну сім’ю, хоча дуже хотів і після нашої перемоги мріяв одружитися та мати дітей.

Після перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом КостючикомПісля перемоги мріяв одружитися та мати дітей: на Волині попрощалися із загиблим Богданом Костючиком