Волинь Новини

Син продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм Хартонюком

На Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм Хартонюком.

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада.

30 червня у Ратнівську громаду прибув траурний кортеж з тілом Героя Віталія Хартонюка, який віддав життя за свободу та незалежність України. На колінах, зі сльозами на очах зустрічали загиблого Захисника у Ратне, а потім і в рідному селі Здомишель.

1 липня священослужителі Ратнівського благочиння звершили чин похорону в храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Поховали Захисника з військовими почестями на кладовищі с. Шменьки.

Віталій Хартонюк кілька місяців тому пішов на війну, це були його перші бойові завдання…На жаль, життя обірвалося, він поповнив небесне воїнство, ставши захисником з неба. А на землі за батька, за кожного з нас продовжує воювати його син.

 

Син продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм ХартонюкомСин продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм ХартонюкомСин продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм ХартонюкомСин продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм ХартонюкомСин продовжує воювати: на Волині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм Хартонюком