Новини

У Рівному відбудеться презентація двомовної поетичної книги-фотоальбому «Незламній»/«For Invincible»

1 липня у Рівному відбудеться  презентація 2-мовної поетичної книги-фотоальбому «Незламній» / «For Invincible», що вийшла у видавництві «Фоліо». Її авторами є 8 поетів та 5 фотографів. Частина коштів від реалізації збірки йтиме на підтримку ЗСУ. До цього презентація відбувалась в Києві, Львові та Коломиї.

Книга «Незламній» / «For Invincible» – це збірник-присвята Україні. Тут ви знайдете тексти про боротьбу, відвагу, любов і незламність українців. Кожне слово цієї книги пронизане силою і волею до свободи, а кожне фото — емоціями, які проживаємо та не маємо права забути. Всі тексти збірки продубльовані англійською мовою, тож книга може стати чудовим подарунком вашим закордонним друзям, колегам чи знайомим.

31 поезія означає 31-шу річницю незалежності – час, коли українцям знову довелося боротися не лише за суверенітет держави, але і за щоденне виживання.

До слова, завдяки проекту книги «Незламній» / «For Invincible», електронній та друкованій версії було зібрано більше 250 тисяч гривень та куплено дрони і пульти управління для ЗСУ . Нові збори тривають.