Волинь Новини

Неподалік Луцька мотоцикліст заїхав у припарковане авто.

на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Качалова, що у селі Зміїнець. Там керманич мотоцикла Honda наїхав на припаркований автомобіль марки Volkswagen та покинув місце події. За словами заявників, мотоцикліст може бути напідпитку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, – пише ВолиньUA.

За адресою направився екіпаж патрульних поліцейських. По дорозі до місця ДТП, на вулиці Лісовій, інспектори помітили двоколісний транспортний засіб, який збігався з орієнтуванням. Про те, що саме цей керманич скоїв автопригоду, свідчили й пошкодження на транспортному засобі.

Коли інспектори зупинили водія, то виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Drager, і результат 1,82 проміле підтвердив здогадки поліцейських.

Охоронці порядку також встановили, що водій не має чинного страхового поліса, а номерний знак мотоцикла йому не належить. Крім того, під час перевірки номера рами, з’ясувалося, що цей транспортний засіб може бути викраденим та перебуває в міжнародному розшуку. Таке правопорушення має кримінальний характер.

На мотоцикліста патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також винесли на нього об’єднанну постанову згідно з вчиненими правопорушеннями.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Нині відомості вже внесли в ЄРДР за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом) ККУ.