Волинь Новини

Луцький мер попередив, що у місті можуть з’явитися банери, на яких його обзивають

Ігор Поліщук має на увазі недоброчесних учасників ринку реклами

–  Ось такі примітивні сюжети має намір розмістити один з операторів рекламного ринку в нашому місті. (ТОВ «Брендборд» та ТОВ «Енергосеть»), – повідомив мер луцької громади Ігор Поліщук у фейсбуці і виклав фото.

 

За його інформацією, у вказаних підприємств залишилось близько 15 незаконних рекламних конструкцій, підприємства є злісними неплатниками обов‘язкових платежів до бюджету міста та мають загальну заборгованість на суму 1 156 958, 84 грн.

– Якщо хтось думає, що розмістивши дані сюжети, може повпливати на нашу стратегію по очищенню міста від рекламного сміття, то він помиляється. Повідомляю, що незалежно від розміщення вказаного сюжету або інших сюжетів, що стосуватимуться мене або наших працівників, незаконні рекламні борди будуть демонтовані, а заборгованість стягнута до міського бюджету. Це ж стосується і всіх інших операторів рекламного ринку, – наголосив Поліщук.

Він також сказав: «Ми послідовно й систематично очищаємо наше місто від незаконних, застарілих та неестетичних рекламних конструкцій та робимо таким чином його більш привабливим і безпечним. І обов’язково завершимо цей процес, як би окремим особам не хотілось його зупинити.

Для наочного прикладу додав фотоколлаж пр. Соборності до та після демонтажу рекламних конструкцій.