Волинь Новини

На Волині лікарня подає позов на журналістів

КП “Володимирське ТМО” подає позов на журналістів  ІА “Конкурент за недостовірну інформацію, медійний наклеп та порушення журналістських стандартів.

Про це йдеться на сторінці лікарні.

На одному з Волинських інформаційних агентств з’явився відеосюжет, який вводить в оману громаду Володимира та Волині в цілому, оскільки подає перекручену інформацію, що не відповідає дійсності.

Отже, про все по порядку.

У нашому медоб’єднанні був оголошений тендер на проведення ремонту у педіатричному відділенні. Виграв тендер ТЗОВ “УКРАЇНА ІНЖИНІРИНГ”.

Протокол про визнання цього ТЗОВ переможцем тендеру датований 11 травня 2023 року (додаємо скрін-шот Протоколу).

Відповідно до законодавства, переможець мав надати документи протягом 4-х робочих днів, чого НЕ ВІДБУЛОСЯ.

Тобто, усі необхідні документи переможець торгів мав можливість подати до 17 травня 2023 року ВКЛЮЧНО, але ЦЬОГО НЕ ЗРОБИВ (Документація додана 18 травня, тобто ПОРУШЕНО ТЕРМІНИ подачі таких документів).

Втім, “переможець” тендеру з колегами увірвався у приймальню гендиректора ТМО 18 травня з погрозами, змушуючи працівників ТМО прийняти документи поза термінами, тим самим змушуючи працівників і керівництво порушити чинне законодавство України. Зі зрозумілих причин, наші колеги на це не пішли.

За недостовірну інформацію, медійний наклеп та порушення журналістських стандартів, на ІА “Конкурент” готується позов до суду. Журналісти висвітлили дану тему, не розібравшись у ситуації. Наша відповідь на інформаційний запит обов’язково буде у Вас!

І, нехай Феміда розставить все на свої місця!

Наклепу не місце у сучасному адекватному суспільстві!

Протистоїмо брехні, працюємо далі і розвиваємо наш медичний заклад!