Волинь Новини

У Луцьку муніципали склали протокол на продавця полуниці

Муніципали заявили, що на гарячу лінію «Група швидкого реагування» надходить велика кількість звернень від небайдужих громадян, які висловлюють свою стурбованість щодо здійснення стихійної торгівлі на території міста біля будинків, – пише Волинь online.

Про це повідомляють на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у «Фейсбук».

Чергового продавця полуниці виявив інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, під час розгляду такого звернення на території автостанції № 1 на вулиці Конякіна.

«На відповідальну особу склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП, відповідно до п. п. 2.5.5.1.20 Правил благоустрою міста Луцька, що забороняє розташовувати об’єкти торгівлі на території міста, крім спеціально призначених для цього місць. За це правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 1360 грн.

У випадку виявлення порушень Правил благоустрою міста Луцька просимо Вас повідомляти департамент муніципальної варти за телефонами гарячої лінії «Група швидкого реагування»: 067 000 0 679, 066 102 1 102або надсилайте інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp», – зазначають у департаменті.