Волинь Новини

Стало відомо за яких обставин загинули два полковники з Волині

Двоє володимирчан – полковник Сергій Анатолійович Кузьмін та полковник Сергій Віталійович Конопацький – загинули у смертельній аварії на Волині.

Про це пише ВСН. 

Нагадаємо, у четвер, 15 червня, ввечері на автодорозі поблизу села Гулівка Ковельського району трапилася летальна автопригода. 48-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «ВАЗ 21124», з’їхав кювет та врізався у дерево. Внаслідок цього транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля загинули на місці.

Пресслужба поліції Волинської області подає наступну інформацію: «48-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем ВАЗ-21124, з’їхав у кювет та врізався у дерево. Транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля, 54-річний житель Володимира, загинули на місці. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб. Досудове розслідування триває», – йдеться у повідомленні.

 

 

Як стало відомо Житомир онлайн за кермом ВАЗ був полковник Сергій Конопатський. Баранівська міська рада ввечері 16 червня оприлюднила інформацію про загиблого.