Важливо Волинь Новини

Поліція знайшла, хто побив підприємця у Світязі

Травма голови та правого стегна і направлення на МРТ – такими є задокументовані наслідки нападу на світязького підприємця Андрія Суслова.

Напали на нього після скандалу біля його магазину. Двоє чоловіків побили підприємця біля його будинку того ж дня.  Про подробиці інциденту йдеться у сюжеті 12 Каналу.

«Вони приїхали до мене на базу з образами, з лайками накинулися на мене. Коли вони почали мене бити – вибігла моя дружина зі знайомим, який у цей момент був на базі, кинулись захищати мене. Я в той момент втратив свідомість», – запевняє підприємець.

Коли отямився, каже, кривдники вже бігли до машини. Далі – швидка, поліція і слідчі дії. 

«Особи цих людей встановлені. Це – жителі Шаччини. За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень у поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ. Власне, в рамках досудового розслідування будуть з’ясовані усі обставини інциденту. Наразі досудове розслідування триває», – повідомив головний спеціаліст сектору комунікації ГУНП Волині Олег Плазовський 

Своїх кривдників Суслов знає. Це, запевняє, співмешканець директорки Нацпарку Христецької Сергій Маковій та її особистий водій Олег Бондарук. 

Чи дійсно підприємця Андрія Суслова побив співмешканець Христецької, 12 Канал вирішив запитати особисто в нього. Та Маковій заявив, що не збирається спілкуватися з журналістами.

До речі, Сергій Маковій – один з обвинувачуваних у кримінальній справі проти директорки Шацького Нацпарку Марії Христецької. Чиновницю звинувачують у заволодінні більш як мільйоном гривень державних коштів. За даними слідства, Христецька взяла на роботу шістьох людей, які фактично не з’являлися на робочому місці й не виконували своїх обов’язків, однак заробітну плату отримували.

А підприємець Андрій Суслов – один з тих, хто торік наважився відкрито розповісти правду  про свавілля директорки Шацького нацпарку Марії Христецької. Саме його заяви стали одним із важливих елементів журналістського розслідування, яке врешті привело Христецьку на лаву підсудних.