Волинь Новини

На Волині вилучили партію наркотиків вартістю понад п’ять мільйонів гривень

В Ковельському районі на Волині правоохоронці вилучили партію наркотичних речовин вартістю понад п’ять мільйонів гривень, – повідомили в Нацполіції Волині.

Двох організаторів наркобізнесу затримали.

Наразі відомом, що 12 червня в Луцькому районі правоохоронці зупинили автомобіль BMW, який за оперативною інформацією міг перевозити заборонені речовини. З авто вилучили понад вісім кілограмів психотропної речовини, канабіс, гроші, банківські картки і мобільні телефони.

“43-річний організатор наркобізнесу намагався заховати заборонені речовини навіть під капотом автомобіля”, – зазначили в поліції.

На Волині вилучили партію наркотиків вартістю понад п'ять мільйонів гривень
Авто, у якому знайшли наркотики під час обшуків у Луцькомурайоні. Фото: Нацполіція Волині

Згодом, у рамках кримінального провадження обшуки також провели в будинках та нежитлових приміщеннях затриманого. Оглянули також помешкання його спільника – 44-річного жителя Ковельщини.

Під час обшуків теж знайшли і вилучили психотропні речовини. Усе знайдене відправили на експертизу.

На Волині вилучили партію наркотиків вартістю понад п'ять мільйонів гривень
Наркотики і гроші, які вилучили під час обшуків на Волині. Фото: Нацполіція Волині

Як зазначили у поліції, затримані забезпечували роботу одного з telegram-каналів, який діяв на території України. На ресурсі публікували інформацію про “закладки”.

Наразі обох чоловіків затримали, вони перебувають у СІЗО. У разі доведення вини їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.