Волинь Новини

Показали момент вибуху на вулиці Теремнівській у Луцьку

Момент вибуху на вулиці Теремнівській в Луцьку, що стався 12 червня, зафіксувала одна з камер спостереження, що встановлена поруч. На відео видно, як внаслідок ударної хвилі вилетів шматок стіни.

Про це пише VSN.

Нагадаємо, вчора в районі вулиці Теремнівської вибухнув газовий балон.

Як повідомляє 12 канал, це неабияк налякало місцевих жителів. Люди подумали, що поруч прилетіла ракета, адже звук вибуху був гучним та раптовим.

«Дитина сиділа дивилася мультик. Я дитину швидко вивела на коридор, а потім на вулицю. Згодом побачила, що скрізь – вата», – розповідає сусідка Катерина.

Жінка почула крик сусідів. На місці розриву диму не було, але руйнування значні. В одній зі стін будинку – величезна дірка. Катерина розповіла, що вибух був дуже сильним, адже затрусило навіть її будинок.

«У нас вдома повідкривалися вікна, в кладовці повибивалося скло, а у ванній кімнаті зірвало світильник», – додає жінка.

Відомо, що у будинку, де вибухнув газовий балон, проживає четверо людей: подружжя з дитиною та бабуся. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

У поліції зазначили, що причини вибуху ще встановлюють.

Начальник аварійно-диспетчерської служби «Волиньгазу» Валентин Киричук розповів Суспільному: «Було втручання у систему газопостачання, тобто власник сам здійснив підключення до систем газопостачання і здійснив виконання несанкціонованого газопроводу. Це порушення при користування газу у побуті».

Як додав, фахівці газової компанії дослідили, що попри самовільне втручання у газове обладнання крадіжки газу не було.