Волинь Новини

Депутати Волиньради розглянули кадрові питання

Під час засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку депутати погодили призначення керівників комунальних закладів освіти.

Про це йдеться на сайті облради, – пише ВолиньUА.

Зокрема, рекомендували призначити керівником Волинського фахового коледжу культури і мистецтв Тараса Войтовича, який став переможцем виборів в освітньому закладі, та укласти із ним контракт терміном на 5 років.

Також депутати погодили призначення Петра Бойчука директором «Луцького педагогічного коледжу» строком на п’ять років. Нагадаємо, Петро Бойчук переміг у виборах, які були проведені в коледжі в травні цього року. За його кандидатуру проголосувала більшість учасників.

Тимчасово виконуючим обов’язки керівника Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» став Валентин Кошельник. Обов’язки керівника поклали на нього у зв’язку з тим, що попередній директор – Валентин Вірковський – написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Змінився керівник і у Володимир-Волинській спеціальній школі. Т.в.о директора закладу Богдан Гудима звільнився з цієї посади за власним бажанням, на його місце колектив школи та депутати запропонували заступницю директора з виховної роботи цього ж навчального закладу Тамару Мазурук.