Волинь Новини

Автівки розтрощило вщент: з’явилося фото смертельної ДТП на Волині, у якій загинуло троє військових

З’явилися фото жахливих наслідків смертельної аварії у селі Згорани Головненської громади Ковельського району, у якій загинуло троє військових та постраждало двоє осіб.

Фото опублікував 12 канал із посиланням на ДБР.

Нагадаємо, ДТП трапилася 31 травня ввечері на автошляху Піща-Любомль-Верба-Павлівка на в’їзді в село Згорани зі сторони міста Любомль неподалік кладовища. Водій автомобіля «Фольксваген», молодший сержант Краматорського прикордонного загону, житель Полтави, рухаючись із Любомля у напрямку Шацька, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Хонди» під керуванням директора Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька.

Внаслідок автопригоди водій авто «Фольксваген», а також двоє пасажирів, солдати Краматорського прикордонного загону, від отриманих травм померли. Травми отримали пасажир «хонди», майстер-сержант Волинського прикордонного загону та водій «хонди». Постраждалих госпіталізували.

 

Автівки розтрощило вщент: з'явилося фото смертельної ДТП на Волині, у якій загинуло троє військовихАвтівки розтрощило вщент: з'явилося фото смертельної ДТП на Волині, у якій загинуло троє військових