Волинь Новини

Ірина Чебелюк привітала колектив Донецького національного технічного університету із 102-річчям

Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк взяла участь в урочистих заходах з нагоди 102-ї річниці від дня заснування Донецького національного технічного університету. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, донбаський виш переїхав на Волинь і використовує для навчального процесу один із корпусів Луцького національного технічного університету.

 
 

Ірина Чебелюк зазначила, що в актовій залі університету присутні викладачі та працівники вишу, які роблять усе, задля якісного та професійного навчання студентів. “Вони — наше майбутнє та опора, заради яких ми живемо. Вони надихають нас та спонукають не опускати руки. Я впевнена, що не дивлячись ні на які труднощі, які спіткали кожного з вас по-особливому та, враховуючи міграцію вузу, ви робите свою роботу професійно. З певною пересторогою та відчуттям неспокою ви їхали у далеку та невідому вам Волинь. Сподіваюсь, що цей другий рік перебування у нашому місті, ви зрозуміли, що незалежно від того, чи то Схід, чи то Захід — Україна єдина. І ми спільно з вами будемо боротися за її незалежність та цілісність. Кожен з нас виконує свою роботу на своєму фронті. У кожного з нас своя місія”, – наголосила вона.

 
 

Заступник міського голови привітала колектив університету зі святом та побажала присутнім мирного неба та перемоги України. “Нехай університет повниться студентами та реалізовуються усі плани, які ви собі поставили”, – зазначила вони та вручила працівникам вишу подяки Луцького міського голови.