Новини

Помер колишній директор медичного коледжу. ФОТО

Як  стало відомо, на Буковині помер кандидат медичних наук, доцент, який 20 років очолював Чернівецький медичний фаховий коледж, Олександр Кулик.

Про це повідомляє Чернівецький медичний фаховий коледж, пише molbuk.ua, передає Молодий Буковинець.

“Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя людина, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління студентів.

Усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був людиною великої душі, мудрим керівником, врівноваженим, безсумнівної честі, чуйним, добрим, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Олександра Федоровича – особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу, досвідченого і розумного керівника. Олександр Федорович був дуже енергійним, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком та дідусем. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою”, – йдеться у дописі.

Що відомо про Олександра Кулика:

Кулик Олександр Федорович кандидат медичних наук, доцент, відмінник освіти України, людина, за плечима якої великий досвід педагогічної і керівної роботи (начальник Чернівецького обласного бюро судово-медичної експертизи, доцент кафедри патологічної анатомії та судової медицини Буковинського державного медичного університету, заступник декана першого медичного факультету) 20 років очолював Чернівецький медичний фаховий коледж.