Волинь Новини

Після зустрічі з путіним госпіталізували лукашенка, він у критичному стані

Білоруський опозиційний політик Валерій Цепкало повідомив, що самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка госпіталізували після зустрічі з диктатором Путіним. Він нібито перебуває у критичному стані.

Про це він написав у Twitter, передає ТСН.

Валерій Цепкало повідомив, що після зустрічі з диктатором Путіним Лукашенка у Москві госпіталізували. Він нібито перебуває у критичному стані.

«Для лікування Лукашенка у Москві залучили провідних фахівців. Проведено процедури з очищення крові, стан Лукашенка визнано нетранспортабельним. Організовані зусилля з порятунку білоруського диктатора мали на меті розвіяти спекуляції щодо нібито причетності Кремля до його отруєння. Незалежно від того, одужає він чи ні, лікарі попереджають про можливість рецидивів», – повідомив білоруський опозиціонер.

Валерій Цепкало закликав світову спільноту зробити усе можливе задля проведення у Білорусі чесних виборів.

Натомість у моніторингорій групі «Беларускі Гаюн» зазначають, що не можуть підтвердити чутки, поширені Валерієм Цепкалом щодо госпіталізації Лукашенка.

За їхньою інформацією, Лукашенко повернувся в Мінськ 25 травня о 20:20, після чого його кортеж побачили на шляху до резиденції.