Волинь Новини

У селі на Волині відновили водопостачання

Як стало відомо, комунальне підприємство «Тріумф» провело роботи з відновлення водопостачання в селі Уховецьк.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади, передає Район. Ковель.

Директор комунального підприємства Олег Данилюк розповів, що підрядник зробив розрахунок стосовно системи, яка подає воду в Уховецьку та встановили, що її потужності вистачає для подачі води лише для школи та садочка, а не для всього села. Це і стало причиною виходу насоса з ладу. Відтак, на відновлення водопостачання знадобилося 45 тисяч гривень. Для попередження поломок у майбутньому необхідно встановити ще один резервуар на 500 літрів.

Утім, через високу заборгованість населення громади перед КП «Тріумф» за надані підприємством послуги, директорові підприємства довелося йти на особисті домовленості з підрядником і просити, аби останній дозволив здійснити оплату з відстрочкою після того, як споживачі розрахуються з боргами.

«Також хочу повідомити споживачів, що після відновлення водопостачання на центральній свердловині встановлено загальний лічильник. Що це означатиме? Це значить, що від загального лічильника будуть відніматись показники лічильників споживачів (які їх встановили), а решта забраної зі свердловини води буде розділена між споживачами пропорційно кількості зареєстрованих в помешканні», – наголосив Олег Данилюк.

У комунальному підприємстві наголошують: у разі несплати заборгованості після відновлення водопостачання, споживачам-боржникам буде обмежено надання послуг з водопостачання згідно чинного законодавства. Тож дирекція КП «Тріумф» щиро розраховує на розуміння та громадянську свідомість місцевих мешканців.

Для додаткової інформації про заборгованість та оплату послуг можна звертатися за тел.: 0672100330 (Надія Іванівна). Телефонувати лише у робочий час (понеділок-п’ятниця 9.00-16.00)