Волинь Новини

У Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 9765 гривень

Як стало відомо, у Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 9765 гривень.

Учора, 20 травня, на ринку було реалізовано продукції на суму 9765 гривень, передає Волинь.

Про це повідомляє у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«Щиро вдячні за допомогу та підтримку всім жителям Горохівщини. Дякуємо господиням, які не втомлюються постачати смачну випічку:

Надії Центалевич, Людмилі Ансеровій, Мирославі Гайді, Людмилі Даців, Світлані Гончарук, Ірині Сєргєєвій, Катерині Дубʼюк, Марії Здинюк з мамою, Галині Безверхій з родиною, Любові Матвєєвій, Оксані Хвищун , Оксані Кузьмук.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність Євгенії Собуцькій, Таїсії Островській, Аллі Бачинській, Оксані Паляниці, Сергію Луценко, Софії Зеленській (с.Мирне), Світлані Конахович (с. Шклинь); за виготовлення сувенірних виробів –  студентському волонтерському центру «В єдності сила», Лесі Сидор із с. Угринів – за імбирне печиво, Вірі Щвець із Краматорська – за вироби ручної роботи, Оксані Кузьмук, Оксані Хвищун; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції дякуємо Олегу Хвищуну, Оксані Кузьмук, Наталії Крук, Марії Здинюк; за благодійну фінансову допомогу – Юлії Корецькій, Тетяні Шереметі.

“Всі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ! Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися додому! Разом наближаємо Перемогу!”, – йдеться у повідомленні.