Новини

У ГУР розкрили деталі вибуху на залізниці у Криму

Кримською залізницею, на якій сьогодні стався вибух, росіяни перевозили зброю та боєприпаси.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Молодий Буковинець.

“По тих самих коліях перевозять зброю, БК, бронетехніку і всі інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Які, зокрема, використовуються аби вбивати цивільних, мирних українців і захисників”, – сказав він.

Представник ГУР додав, що ці колії не витримали, стомилися і тепер на деякий час не функціонують.

“Нормальна інфраструктура запрацює тоді, коли Крим повернеться до України, в міжнародно визнане українське законодавче поле. Поки там російські терористи, спокою там не буде”, –додав він.

Юсов також підреслив, що після повномасштабного вторгнення у багатьох жителів Криму з’явилась надія, що Україна поверне півострів.

Нагадаємо, в окупованому Криму неподалік Бахчисараю сьогодні вранці, 18 травня, стався вибух на залізниці. Неподалік Бахчисараю стався підрив залізничного полотна.

А у Брянській області рф за два дні сталося два вибухи на залізниці. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами, в результаті росіяни втратили тепловоз, чотири вагони та 12 тонн дизельного палива.

2 травня вантажний потяг знову зійшов із колій через підрив залізничного полотна.