Важливо Волинь Новини

Маневицький край: матері загиблого воїна вручили його посмертну нагороду

Як стало відомо, напередодні мамі загиблого воїна Андрія Дудіка з Маневич вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомляють на веб-сайті Маневицької громади, передає Волинь. online.

Відповідно до Указу Президента України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили (посмертно) молодшого сержанта Дудіка Андрія Андрійовича.

Сьогодні у приміщенні Маневицької селищної ради очільник громади Олександр Гаврилюк та тимчасово виконувач обов’язків начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк подякували за виховання достойного сина мамі загиблого Героя Людмилі Володимирівні і вручили державну відзнаку.

«35-річний захисник Андрій Дудік на початку повномасштабного вторгнення ворога став на захист Вітчизни. Службу проходив у 63-ій окремій механізованій бригаді. 22 травня 2022 року виконуючи бойове завдання, при відсічі збройної агресії противника у Миколаївській області загинув. У воїна залишилися батьки та сестра.

Вічна слава та світла пам’ять полеглому воїну Андрію Дудіку! Його подвиг назавжди буде вписаний у пам’яті українського народу», – повідомляють у селищній раді.