Волинь Новини

Поблизу Волині трактор підірвався на протитанковій міні: подробиці. Фото

Унаслідок вибуху міни у прикордонній зоні колишнього Дубровицького району загинув місцевий житель, інший чоловік отримав травми різного ступеня тяжкості та перебуває в реанімації.

Як з’ясувалося, 54-річний чоловік обробляв поле зі своїм знайомим-трактористом. Втім, під час робіт вони не звернули увагу попереджувальну табличку.  Трактор виїхав за безпечну межу, де підірвався. Власник ділянки загинув на місці.

Водія, ровесника загиблого, із палаючого трактора дістали військовослужбовці із поліцейським офіцером Висоцької ТГ, який саме проїжджав неподалік. Правоохоронець одразу взяв зі службового авто аптечку та надав першу домедичну допомогу потерпілому. Потому разом із військовими допоміг перенести до «швидкої», яка разом із рятувальниками прибула на місце події. Чоловіка з травмами різного ступеня госпіталізували. За його життя борються медики.

Слідчі відділення №1 (м.Дубровиця) Сарненського РВП за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 КК України (з відміткою нещасний випадок).