Волинь Новини

Ірина Чебелюк зустрілася зі студентами Волинського національного університету імені Лесі Українки

В рамках Меморандуму про співпрацю між Луцькою міською радою та Волинським національним університетом імені Лесі Українки сьогодні відбулась зустріч заступника міського голови Ірини Чебелюк з ректором вишу Анатолієм Цьосьом та із студентами факультету міжнародних відносин. У вітальному слові Ірина Іванівна окреслила основні засади діяльності органу місцевого самоврядування, розповіла про міжнародну співпрацю та реалізацію міжнародних проектів Луцькою міською радою, а також про міжнародну співпрацю та допомогу міст-партнерів місту у воєнний період.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ректор навчального закладу, у свою чергу, проінформував студентів про співпрацю з міською владою, волонтерську діяльність вузу, перспективи та плани його розвитку.

 
 
 
 
 
 
 
 

Перед студентами виступали начальник організаційного відділу міської ради Олена Барська, яка розповіла про структуру та функції Луцької міської ради як органу місцевого самоврядування, та заступник начальника управління інформаційно-комунікаційних технологій Наталія Хмель, яка проінформувала студактив про засади електронної демократії.