Волинь Новини

Днями тимчасово буде знеструмлено частину Луцька. Перелік адрес

У середу 10 травня з 08:00 до 16:00 електропостачання буде відсутнє на багатьох вуляцях. Зокрема, не буде вітла на вул. Заньковецької, Приміська (колишня Салтикова-Щедріна), Ківерцівська, Вишківська, Арцеулова, Гулака-Артемовського, Мрії (колишня Ціолковського), Жуковського, Скорика (колишня Вахтангова), Можайського, провулок Авіаторів (колишня частина Можайського), Стуса, Селищна, Авіаторів, Руданського, Сосюри, Марцинюка, ЖК «Карамель». Про це повідомляє «Волиньобленерго«.

У середу 10 травня з 08:00 до 16:00 електропостачання буде відсутнє на багатьох вуляцях.

Більшість ремонтних робіт неможливо виконати без відключення електропостачання. Такі заходи спрямовані на підвищення надійності розподілу електроенергії.

Просять із розумінням поставитися до виконання енергетиками ремонтних робіт. У період воєнного стану інформація про проведення робіт є інформацією із обмеженим доступом згідно із Постановою НКРЕКП «Щодо захисту інформації, яка в умовах воєнного стану може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом, у тому числі щодо об’єктів критичної інфраструктури» N 349 від 26.03.2022 року та рекомендацій Міністерства енергетики України.