Важливо Волинь Новини

“Ніколи не відмовляв в допомозі”, – волинянка про загиблого бійця з Волині написала зворушливий пост

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Віталія Макарчука.

 

Відтак, волинянка Тетяна Милайчук вирішила написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“22 квітня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу під час бойових дій на Донеччині обірвалося життя мого колеги Макарчука Віталія, який народився 11 травня 1991 року в мальовничому селі Деревок, Камінь-Каширського району.

Віталій закінчив луцький ВУЗ, працював та проживав в м. Луцьк. Він був чудовою людиною, хорошим керівником та організатором, відповідальним, смикалистим, добрим, позитивним, веселим, розумним, спеціалістом своєї справи, який ніколи не відмовляв в допомозі. Під його керівництвом працівники зміни майже щомісяця показували найкращі виробничі показники і займали перші місця в рейтингу. Він вмів дивитися на ситуацію під “іншим кутом” і фактично завжди умів знайти вирішення проблеми, навіть, коли це здавалося неможливо. Заряджав своєю позитивною енергією оточуючих і в багатьох моментах виступав “рушійною силою”.
Повний інтузіазму, нових ідей, наполегливості, рішучості, старанності і працьовитості мав великі перспективи і будував плани на майбутнє. Аж прийшла клята війна і йому, як багатьом іншим нашим землякам прийшлося боронити Батьківщину, бо в силу свого характеру не вмів залишатися осторонь. На світлому великодньому тижні настав темний день для нього і раптово обірвав ще досить молоде життя. Приносимо щирі співчуття та слова підтримки рідним та близьким Віталія!!! Завжди будемо пам’ятати і шанувати нашого ГЕРОЯ!!!!”, – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

рідна сестра Тетяна: 4149499383021936