Волинь Новини

У Турійську заборонили продаж алкоголю військовослужбовцями

Як стало відомо, Турійські депутати розглянули питання про здійснення торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в період дії воєнного стану в межах Турійської селищної ради територіальної громади.

Про це інформують на сайті Турійської селищної ради, передає Район. Турійськ.

25 квітня відбулася 40 позачергова сесія Турійської селищної ради, зініційована представником фракції ВО «Свобода» Андрієм Полячуком.

Включенням у порядок денний питання було пов’язане із виданим наказом Ковельської районної військової адміністрації від 6 квітня № 11 щодо забезпечення дотримання правопорядку та запобігання вживання алкогольних напоїв військовослужбовцями.

Зважаючи на це депутати прийняли рішення про заборону на період дії воєнного стану продажу суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібну та оптову торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, яка вказує на належність до військового формування, озброєння тощо) та працівникам правоохоронних органів.

За це рішення депутати проголосували одноголосно.