На сьогоднішній день сільгоспвиробники мають зацікавленість у вирощуванні цукрового буряка, адже це сировина, яку можна переробити на місці, отримати готову продукцію, а відповідно і прибутки.
Про це у коментарі розповів заступник директора Гнідавського цукрового заводу з питань сировини Олександр Нікішин, = йдеться на офіційному сайті підприємства.
“Наші господарства навчилися вирощувати цукровий буряк високої якості, цукристості, а тому є сподівання, що сезон переробки 2023 року буде кращим за попередній”, – наголошує Олександр Нікішин.
Однак, на Гнідавському цукровому заводі не опускають руки і ставлять перед собою амбітні цілі. По-перше отримати від своїх підприємств-бурякоздавачів сировину і її переробити. А друге важливе завдання – це зберегти виробничий колектив, бо закриття заводу на один сезон потягне за собою і псування обладнання, а відповідно і більш тяжкі наслідки для підприємства