Волинь Новини

Ківерці: які пропонують актуальні вакансії

Відтак, вакансії опублікували на сторінці Ківерцівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості у фейсбуці.

Актуальна вакансія: водій автотранспортних засобів, передає Район. Ківерці.

Заробітна плата: від 10 000 гривень.

Місце проведення робіт місто Ківерці.

Вимоги: Водій асенізатора. Наявність категорії С.

За більш детальною інформацією звертатись до відділу рекрутингу Ківерцівського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості.

Контакти для співбесіди телефон +38 (066) 880 1207.

Актуальна вакансія: касир торговельного залу.

Заробітна плата: від 8 000 гривень (+бонуси).

Вимоги: Робота за касою в супермаркеті, підготовка товару до продажу, викладка товару згідно зі стандартами компанії, обслуговування і консультація покупців, графік роботи маркету з 08:00 до 21:00.

За більш детальною інформацією звертатись до відділу рекрутингу Ківерцівського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості телефон +38 067 434 55 92.

Актуальна вакансія: Кредитний фахівець в торгових точках (магазин побутової техніки та мобільних телефонів).

Гарантують: навчання до 7 днів, офіційне працевлаштування, щорічна відпустка, медичне страхування.

Місце проведення робіт: Ківерці

Обов’язки: залучення клієнтів, заведення заявок на кредитування, оформлення паперів, знання ПК на рівні користувача, досвід роботи не обов’язковий.

За більш детальною інформацією звертатись до відділу рекрутингу Ківерцівського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості та за телефонами +38 (03365) 21469 Юлія, +38 (067) 458 0027-Катерина Миколаївна.