Волинь Новини

Займаються в коридорі, щоб не зіпсували спортзал: як проходить фізкультура у дитсадку в селі біля Луцька

У дитсадку в селі Крупа Підгайцівської громади фізкультуру проводять у коридорі та в їдальні, щоб діти не зіпсували спортзал, – пише ВСН.

Про це у середу, 12 квітня написала Олена Будчук у фейсбуці

«Сьогодні наших діток не допустила завідуюча садочка Ірина Нестер на фізкультуру в спортзал. Діти займалися в коридорі, а деякі в їдальні. Мотивувала тим, що діти пошкодили шведську стінку. Не пошкодили, а просто відкрутилося кріплення від стіни. Те, що наші діти навчаються у садочку, це рішення прийнято відділом освіти. Але кричати (шкода, що не відзняли на камеру) на наших дітей і не допускати в спортзал ми не дозволимо», – йдеться у дописі.

Обурені батьки просять відділ освіти звернути на це увагу.

 

 

 

Ірина Нестер – завідувачка дитсадка у Крупі, до слова, є дружиною скандального священника Руслана Нестера, на якого Підгайцівська сільрада оформляє оборудки із ремонту доріг. Нагадаємо, відремонтовані у Підгайцівській громаді дороги за 200 тисяч грн кожна при огляді виявились звичайним насипом щебню. На деяких, де за документами у січні-лютому цього року проводили аварійні роботи, взагалі відсутні ознаки свіжого ремонту.